Argent: Hızlı başlangıç rehberi – Argent

🇹🇷 Para ve internet kavramları değişiyor. Bürokratik bankalardan ve kişisel veri delisi teknoloji devlerinden kurtulabiliriz. Sizin yönetebileceğiniz, daha adil bir gelecekte yaşama şansımız var. Bu gelecek, dijital varlıklarınıza sahip olmanız ve bunlardan yararlanmanızla başlar. Bunlara biz dokunamayız. Başkası da dokunamaz. Patron sizsiniz.

Aşağıda bunu nasıl yapacağınızı belirttik. Düşündüğünüzden çok daha kolay.

Kullanıcı adınızı seçin (Ethereum adresiniz), örn. elonmusk.argent.xyz.

NOT: Cüzdan alımı için şu anda kısa bir bekleme listesi mevcuttur. Eğer HEMEN başlamak istiyorsanız sosyal medyadaki mevcut Argent cüzdan sahiplerinden size bir “Altın Jeton” göndermelerini isteyebilirsiniz.

Argent içerisinde $, €, £ ile kripto satın alabilir veya bir başka cüzdandan/takastan transfer edebilirsiniz.

‘Bakiye ekle’ye tıklayın ve aşağıdakileri seçin:

💳 Ödeme yöntemleri: Kart, banka transferi, Apple Pay (sadece ABD)

(Hemen her ülke için kripto satın alma seçeneğini getiriyoruz ancak bu hizmeti henüz tam olarak hayata geçirmedik. Eğer bu seçeneği göremiyorsanız lütfen aşağıdaki gibi bakiyeyi bir cüzdandan/takastan gönderin).

📲 Cüzdandan/takastan kripto gönderin: 1) Argent adresinizi kopyalayın — bu adres, 0x… ile başlayan uzun rakam & harf dizisidir (kullanıcı adınız da sizin adresinizdir ancak pek çok takas yeri/cüzdan henüz kullanıcı adlarını desteklememektedir.). 2) Takas yerine/cüzdana yapıştırın; 3) 23,300 “gas” ile gönderin (gas = Ethereum işlem ücreti)

(Masaüstü mü kullanıyorsunuz? Güzel bir püf noktası, tarayıcınızda kullanıcı adınızı girmektir. Önünüze cüzdanınızın adresi gelecek, oradan cüzdanınıza/takas yerinize kopyalayın. Eğer ülkeniz listede mevcutsa buradan kripto da satın alabilirsiniz.)

Neden Dağıtılmış Finans’ı (DeFi) önemsemeliyim? Finansal sistemi şu hale getirmeye çalışır:

● Daha adil

● Daha etkili

● Herkesçe, her yerden erişilebilir

En iyi DeFi projelerini çok kolay biçimde Argent üzerinden kullanma imkanı sunuyoruz.

Başlamak için, Argent’teki ‘Para’ sekmesini açın.

Maker Dai Tasarruf Oranı (DSR)

DSR, Maker Dai’nin stabilitesine katkıda bulunarak faiz kazanmanızı sağlar — Maker’ın Dai’si, değer dalgalanması yaşamaması üzerine tasarlanmış bir paradır (bir tür dijital dolar gibi). Faiz miktarı, Dai’nin arz ve talebini etkilemek için kullanılır ve kurlar değişkendir.

Argent, bunu kullanmanın en kolay yoludur.

Комментарии